Петър Хубчев е новият треньор на Левски, обяви официално клубът. Договорът

...
Петър Хубчев е новият треньор на Левски, обяви официално клубът. Договорът
Коментари Харесай

"Левски" обяви официално Хубчев за треньор на тима

Петър Хубчев е новият треньор на  " Левски ", разгласи публично клубът. Договорът на 55-годишния експерт е за 2 години, с алтернатива за удължение с още една, като ще влезе в действие от началото на лятната подготовка. В известието на клубния уебсайт се споделя, че Хубчев ще работи в екип с асистентите си от националния тим, т.е. Георги Донков и Левон Апкарян. Новият ментор към този момент разисква с управлението селекцията за идващия сезон.

До края на този пък " сините " ще бъдат водени от временния наставник Георги Тодоров, назначен след уволнението на Георги Дерменджиев. В момента шефовете на " Левски " търсят да назначат състезателен шеф. Според " Кота спорт " с най-големи шансове все още е румънецът Богдан Патрашку, който от тази пролет е основен скаут на " сините ".

Патрашку обаче не сполучи в една от значимите си задачи. Той трябваше да спомага за привличането на халфа на " Ботошани "  Лоранд Фюлоп (21 г.). Футболистът е бил гледан и с него е преговаряно от името на " Левски ", само че младежкият национал на Румъния в последна сметка е приел офертата на унгарския " Академия Пушкаш ". Стратегията за лятната селекция на " Левски " ще включва привличането на 4-5 чужденци и няколко млади български футболисти, към които да се гради гръбнак на тима.

Междувременно от БФС оповестиха, че основен рефер на дербито " Лудогорец " - " Левски " ще е Николай Йорданов. Той ще има единствено 3 дни отмора, откакто имаше наряд и за снощния край за купата " Ботев " (Пд) - " Локомотив " (Пд).

От " Левски " пък пуснаха към този момент в продажба билетите за мача с " ЦСКА-София " - във почитател магазина на ст. " Виваком Арена Георги Аспарухов " и системата на " Ивентим ". Цената за браншове А и В е по 15 лева, а за Б и Г - по 10 лева, като " сините " почитатели ще са в А и Б. В деня на мача, 21 май, пропуски ще се продават единствено в уеб страницата на " Ивентим ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР